- 200 g vepřové kýty
- 50 g cibule
- 50 g karotky
- 50 g petržele
- 20 g celeru
- ½ dl bílého netučného jogurtu
- 10 g oleje
- 1 kostka zeleninového vývaru
- 10 g hladké mouky
- 1 lžíce citronové šťávy
- 2 zrnka pepře
- 2 zrnka nového koření
- 1 bobkový list
- Sůl
Na oleji v teflonové pánvi zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme ze všech stran. Pak k masu přidáme celou zeleninu, osolíme, okořeníme, podlijeme ¼ litrem zeleninového vývaru a dusíme doměkka. Měkké maso a zeleninu vyndáme a odstraníme koření. Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zředíme zeleninovým vývarem, ochutíme citronovou šťávou, jogurtem a povaříme. Měkké maso nakrájíme na plátky a na talíři přelijeme šťávou.
Hubněte zdravě
Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.