• 200 g kuřecího masa
  • 50 g cibule
  • 20 g oleje
  • 200 g čerstvých hub
  • 10 g hladké mouky
  • Mletá paprika
  • Zelená petrželka
  • Sůl

Na oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, přidáme mletou papriku, krátce opečeme, podlijeme vodou a přidáme nakrájené houby a dusíme doměkka. Když je maso měkké, zahustíme omáčku moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Na talíři posypeme najemno nakrájenou zelenou petrželkou.

 

 

Vysoké hladině cholesterolu můžeme předcházet. Stačí vyhýbat se cigaretám, zdravě se hýbat a vynechat z jidelníčku potraviny plné cholesterolu a nezdravých živočišných tuků.