- 400 g kuřecího nebo vepřového masa
- Sůl
- 1 vejce
- 150 g bílý jogurt
- Strouhanka
- Olej nebo sádlo na smažení
- Česnek nebo koření dle vlastní chuti (kari, grilovací koření)
Maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a připravíme si marinádu. Bílý jogurt rozmícháme s vejcem a dle chuti přidáme kari nebo grilovací koření nebo česnek. Nakrájené kousky masa naložíme na 1 hodinu do marinády. Pak maso obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji nebo sádle dle zvyklosti.
Co bude dnes dobrého
Osobnosti svého oboru, ať již se jedná o lékaře, umělce, dietní poradkyně, nebo profesionální kuchaře, mají k jídlu osobitý vztah. Obyčejně velmi kladný. Někdo nedá dopustit na maso, jiný si libuje v těstovinách, další dává přednost zelenině a nepohrdnou ani moučníkem. V této rubrice máte možnost nahlédnout "pod pokličku" jejich stravovacích zvyklostí. Naservírují vám své oblíbené pokrmy, včetně podrobného postupu, abyste se mohli nechat inspirovat.