- 200g vařeného hovězího masa (viz včerejší recept)
- 8 zelených chřestů
- sůl
- 1 lžíce oleje
- 1/2 jablka
- 1 šalotka
- 4 cherry rajčátka
- 3 lžíce oleje z vlašských ořechů
- na špičku nože wasabi
- 1 lžička bílého balzamika
- cukr
Maso nakrájejte na silné nudličky. Zelený chřest nakrájejte šikmo na asi 3 cm dlouhé špalíčky a osolte. Na pánvi rozehřejte olej a zprudka na něm 3 minuty restujte chřest. Přendejte ho do misky a nechte vychladnout.
Oloupejte jablko, vykrojte jádřinec a dužinu nakrájejte na kostičky. Očistěte šalotku a nakrájejte ji na kolečka, rajčátka omyjte a rozpulte. Pomocí tyčového mixéru vytvořte z jablek, ořechového oleje, wasabi, balzamika, soli a cukru hladký dresink. Na talíř připravte maso a chřest a polijte dresinkem, ozdobte šalotkou a rajčátky.
Kvalitní jídelníček
Zlepšuje šance na otěhotnění a následně i na nekomplikované těhotenství, zlepšuje psychickou pohodu a výrazně ovlivňuje jak plod tak i miminko.