• 200g vařeného hovězího masa (viz včerejší recept)
  • 8 zelených chřestů
  • sůl
  • 1 lžíce oleje
  • 1/2 jablka
  • 1 šalotka
  • 4 cherry rajčátka
  • 3 lžíce oleje z vlašských ořechů
  • na špičku nože wasabi
  • 1 lžička bílého balzamika
  • cukr

Maso nakrájejte na silné nudličky. Zelený chřest nakrájejte šikmo na asi 3 cm dlouhé špalíčky a osolte. Na pánvi rozehřejte olej a zprudka na něm 3 minuty restujte chřest. Přendejte ho do misky a nechte vychladnout.

Oloupejte jablko, vykrojte jádřinec a dužinu nakrájejte na kostičky. Očistěte šalotku a nakrájejte ji na kolečka, rajčátka omyjte a rozpulte. Pomocí tyčového mixéru vytvořte z jablek, ořechového oleje, wasabi, balzamika, soli a cukru hladký dresink. Na talíř připravte maso a chřest a polijte dresinkem, ozdobte šalotkou a rajčátky.

 

Kvalitní jídelníček

Zlepšuje šance na otěhotnění a následně i na nekomplikované těhotenství, zlepšuje psychickou pohodu a výrazně ovlivňuje jak plod tak i miminko.