- čerstvý tuňák 100 g ➞ 670 kJ
- česnek 1 stroužek ➞ 20 kJ
- panenský olivový olej 5 g ➞ 190 kJ
- suché bílé víno 30 ml ➞ 70 kJ
- cibule 20 g ➞ 40 kJ
- rajčata 150 g ➞ 150 kJ
- špagety 30 g ➞ 450 kJ
- drcený pepř, hrubá mořská sůl, máta peprná
Tuňáka prošpikujeme sekaným česnekem a mátou, opepříme, osolíme a na olivovém oleji smažíme dozlatova. Pak zalijeme vínem a necháme na ohni, dokud se víno téměř nevypaří.
Vyndáme rybu, cibulku nakrájíme na malé kostičky, přidáme kousek česneku, vše na zbytku šťávy orestujeme, přidáme rozmačkaná rajčata a necháme přejít varem.
Ručním mixérem vše rozmixujeme, přidáme rybu a pod pokličkou maso dopečeme. Podáváme se špagetami.
Hubněte zdravě
Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.