• 2 menší kotlety (200 g)
  • 100 g kysaného zelí
  • 50 g jablek
  • 50 g cibule
  • 10 g oleje
  • Zelená petrželka
  • Mletý pepř
  • Sůl

Překrájené kysané zelí osolíme, opepříme, podle potřeby podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Vepřové kotlety zbavíme tuku, rozřízneme tak, aby vznikla kapsa. Naplníme ji podušeným zelím. Kapsu uzavřeme párátkem, osolíme a zprudka opečeme v teflonové pánvi z obou stran. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka. Kotlety vyndáme a položíme stranou na teplém místě. Šťávu vysmahneme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, necháme ji zpěnit, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Těsně před dohotovením přidáme na nudličky nakrájená jablka, zbylé zelí a krátce podusíme. Na talíři kotlety ozdobíme dušenou cibulí s jablky a nakrájenou zelenou petrželkou.

 

 

Hubněte zdravě

Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.