- 2 porce vykuchané mořské štiky (300 g)
- 100 g jablek
- 2 plátky citronu
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička citronové šťávy
- 1 lžička majoránky
- Sůl
- 10 g oleje na alobal
Z porcí mořské štiky odřízneme boční a hřbetní ploutve, omyjeme a osušíme. Jablko oloupeme a zbavíme jádřince. Jablko a oloupaný česnek nastrouháme na hrubém struhadle, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a ochutíme majoránkou. Směsí naplníme porce mořské štiky. Alobal potřeme olejem, poklademe na něj porce ryby, pokud zbyla nádivka, rozprostřeme ji kolem porcí a pevně zabalíme. Pečeme v troubě asi 15 minut. Na talíři ozdobíme plátky citronu.
Hubněte zdravě
Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.